Taiteiden yö

Raahen Taiteiden yötä vietetään vuosittain monipuolisen ohjelman merkeissä. Tänä vuonna sitä vietetään perjantaina 14.8.

Taiteiden yö on raahelaisten toimijoiden järjestämä vapaamuotoinen tapahtuma, jota kulttuuripalvelut koordinoi. Näyttelijät, muusikot, lausujat, tanssijat, taiteilijat, käsityöläiset….. Tervetuloa osallistumaan Taiteiden yön toteuttamiseen omalla ohjelmallanne. 

Päivitämme ohjelmaa sitä mukaa kun saamme nettiin. Kulttuuripalvelut kokoaa yön tapahtumista ilmoituksen lehteen.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset  kulttuuripalveluihin
puh. 044 439 3332 tai kulttuuri [at] raahe.fi


Kummituksia%20ja%20kummajaisia.jpg

Kummituksia ja kummajaisia -kävelykierrokset

klo 20.00 ja 20.15

Lähtöpaikka Myhrbergin puisto, Rantakatu 36.

Vapaa pääsy.


Näyttelyt

Aaltopituus2.png

Galleria Myötätuuli, Kirkkokatu 28, 3.krs.

Aaltopituus
Työryhmä Vera Enkvist, Karita Heikkinen ja Mirjami Tölli  

Aaltopituus on kolmen kuvataiteilijan yhteisnäyttely,.Kukin heistä on erikoistunut eri taiteenlajeihin; Vera Enkvistin pääsääntöisiä tekniikoita ovat akvarelli- ja akryylimaalaus, mutta lisäksi hän myös valokuvaa. Karita Heikkinen työskentelee puupiirrosten, sekä piirtämisen ja maalaamisen parissa. Mirjami Tölli työstää pääasiassa veistoksia ja installaatioita, mutta myös maalaaminen kulkee rinnalla.

http://www.kulttuuriraahe.fi/galleria-myotatuuli


miiluhannakuva1_0.jpg

Raahesalin lämpiö

Hanna Nors-Kramsu
Maalauksia - 
"HAVAINTOJA"

Näyttelyyn tulevat teokseni ovat monipuolisia ja erilaisia koska haluan tutkia ja kokeilla taiteen ilmaisun muotoja rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Inspiraation teoksiini löydän, itsestäni, henkilökohtaisista tärkeistä asioista elämässäni ja havainnoimistani asioista ja tapahtumista ympärilläni. Maalaustyylini on esittävä, voimakas ja yksityiskohtainen. Pidän myös abstraktin ja esittävän taiteen yhdistämisestä. Toivon että teokseni saa ihmiset pysähtymään ja havaitsemaan kauneuden ympärillämme ja inspiroitumaan itsekkin.

http://www.kulttuuriraahe.fi/raahesalin-lampio